Azonosító: 20972

Bosch EasyPrune akkumulátoros metszőolló (06008B2000)

26.490 Ft
264
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
264
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch EasyPrune akkumulátoros metszőolló, megkönnyíti munkáját, hiszen ha ellenállást észlel, az elektromos rásegítő funkció automatikusan működésbe lép (0 600 8B2 000). Akár 25 mm-es ágakat is könnyedén átvághat a Power Assist technológiának köszönhetően. 

Az elektromos rásegítés szintjét a végzett munkához állítsa be, három Power-Assist szintből választhat: kicsi, közepes és nagy. 

Drótvágó funkciójának köszönhetően könnyen átvághatók a kerti drótok. Tápellátását egy 3.6 V Lítium-ion-os akkumulátor biztosítja, amely könnyen feltölthető a speciális Bosch Micro-USB töltő segítségével. 

Súlya: 490 g

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Feszültség: 3.6 V
  • Súly (kg.): 0.49

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz