Azonosító: 48708

Buffalo aluminium lapát 330 mm, nyelezett (14524)

8.590 Ft
170
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
170
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Buffalo aluminium lapát 330 mm, nyelezett (14524)

 

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.7
Buffalo

Buffalo

A Buffalo márka főként kertészeti és kerti eszközöket kínál, köztük ásókat, lapátokat, villákat és más kerti szerszámokat. A Buffalo termékek széles körben ismertek a kiváló minőségükről és a tartósságukról.
 
A Buffalo ásók különböző méretűek és típusúak lehetnek, beleértve a kerti ásókat, ásólapátokat és más specifikus feladatokhoz tervezett modelleket. Az ásók főként a kertek felásásához, a talaj előkészítéséhez és egyéb kerti munkákhoz használatosak.
A kerti lapátok szintén különböző típusokban érhetők el, például ásólapátok, kerti lapátok és talajlapátok. Ezek a kerti eszközök segítenek a talaj megmunkálásában, a növények ültetésében és egyéb kertészeti munkálatokban.
A kovácsolt villák hasznosak a talaj lazításához, a gyomok eltávolításához és a talaj levegőztetéséhez is. A kerti villák különböző méretű fogazatokkal rendelkezhetnek a különféle kerti feladatokhoz.
A Buffalo kerti eszközök általában a kertesházban elők, a kertészek és a mezőgazdasági szakemberek körében népszerű eszközök.
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz