2x SuperShop pont
 

Azonosító: 48697

Buffalo hőkezelt szórólapát, nyelezett (14071)

4.390 Ft
3.951 Ft
Megtakarítás: 439 Ft
db

 

Buffalo hőkezelt szórólapát, nyelezett (14071)

  • lapát súlya nyél nélkül: 0.95 kg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.9
Buffalo

Buffalo

A Buffalo márka főként kertészeti és kerti eszközöket kínál, köztük ásókat, lapátokat, villákat és más kerti szerszámokat. A Buffalo termékek széles körben ismertek a kiváló minőségükről és a tartósságukról.
 
A Buffalo ásók különböző méretűek és típusúak lehetnek, beleértve a kerti ásókat, ásólapátokat és más specifikus feladatokhoz tervezett modelleket. Az ásók főként a kertek felásásához, a talaj előkészítéséhez és egyéb kerti munkákhoz használatosak.
A kerti lapátok szintén különböző típusokban érhetők el, például ásólapátok, kerti lapátok és talajlapátok. Ezek a kerti eszközök segítenek a talaj megmunkálásában, a növények ültetésében és egyéb kertészeti munkálatokban.
A kovácsolt villák hasznosak a talaj lazításához, a gyomok eltávolításához és a talaj levegőztetéséhez is. A kerti villák különböző méretű fogazatokkal rendelkezhetnek a különféle kerti feladatokhoz.
A Buffalo kerti eszközök általában a kertesházban elők, a kertészek és a mezőgazdasági szakemberek körében népszerű eszközök.
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz