Azonosító: 17055

Príma Kemping palack - gáztöltet

2.740 Ft
db
Átirányítás új böngészőlapon a
www.primaenergia.hu weboldalra

A Príma Kemping gázpalackot elsősorban kempingezéshez ajánljuk. A kempingezésnél hazsnálatos gázüzemű készülékekhez (lámpa, főző, sütő), a hétvégi házak kerti berendezéseinél, valamint a hobbiműhelyeknél alkalmazhatók. Előnyük, hogy a kis súly miatt bárhová kényelmesen szállíthatók, akár kirándulásokra is. A 2,7 kg gázpalacknak nincs szelep csatlakozása. Gáztöltet típusa: Propán-Bután


Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 200 mm
  • Magasság: 280 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Acél
  • Súly (kg.): 3.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Prímaenergia

A Prímaenergia Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz) valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Tevékenységi területünk a palackos gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül illetve a tartályos- valamint motorikus palackot használók közvetlen ellátása. A tartályos felhasználók egy része az ún. falugáz tartályparkokhoz (településellátás) csatlakozó vezetékhálózatokról kap ellátást. 

A PB-gázt a háztartási, az ipari, és a mezőgazdasági felhasználók többféle célra alkalmazzák, így elsősorban főzésre, fűtésre illetve motorok üzemanyagaként, mezőgazdasági és technológiai célokra. A forgalmazott gázt cégünk nagyobb részt hazai forrásból a MOL-tól, kisebb részben importból szerzi be. 

Társaságunk tevékenysége elsősorban a forgalmazott gáz beszerzésére, tárolására, különböző típusú nyomástartó edénybe (gáztartály, palackok) történő töltésére, illetve a közvetlen és közvetett értékesítésére terjed ki.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz