Azonosító: 04527

Öntöttvas sütőtárcsa, mély (10484)

9.390 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

A mély sütőtárcsa (grilltárcsa) natúr öntöttvasból készült. Három csavarozható lábon áll, 230 mm magas, az átmérője 450 mm. Kiválóan alkalmas húsok, zöldségek grillezésére valamint ezzel egyidőben a középen lévő mélyedésben különböző egyéb ételek pl. lecsó is készíthető. 
Az öntöttvas edény egyik kiváló tulajdonsága a hőtartó képessége, így az elkészült étel íze dúsabb, zamatosabb, és a zöldségfélék is ropogósabbak, vitamindúsabbak maradnak.A főzés alatt kioldódott vas pedig kifejezetten kedvező az emberi szervezet számára. Az öntöttvas edényben nem ragad le az étel ha megfelelően ellátott zsiradékkal a felülete. 
Az első használat előtt ajánlott kiégetéssel eltávolítani a rozsdásodást gátló védőviaszt. Ezután kenje ki a sütőfelületet zsiradékkal és alaposan hevítse fel. A mély öntöttvas sütőtárcsát használat után elég szárazon megtisztítani pl: grilltisztító kefével, így elkerülhető a rozsdásodás. Ha szükséges a mosogatás, érdemes ismét bezsírozni a tárcsát és úgy elcsomagolni. Ez az öntöttvas edény hosszú éveken át fogja Önt szolgálni. 
A terméket így is ismerheti: sütőlap, boronatárcsa, grilltárcsa, öntöttvas kerti sütő, tárcsa sütő, grillező tárcsa

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 450 mm
  • Magasság: 230 mm

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: Anyaga natúr öntöttvas
  • Súly (kg.): 7.53

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Üzemmódok

Változatok

Variációk

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz