Azonosító: 35850

AQUASTIC AQ50 ECO elektromos forróvíztároló  50 l (bojler) (2111613540)

83.890 Ft
838
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
838
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

AQUASTIC AQ50 ECO elektromos forróvíztároló  50 l (bojler)  (2111613540)

Névleges terhelési profil: M
Ergiahatékonysági osztály: C
Vízmelegítési hatásfok: 36%
Éves villamosenergia-fogyasztás 1416 KWh
Hőfokszabályzó beállított hőmérséklet értéke: 65C°
Hangteljesítmény beltéri értéke: 15db
Űrtartalom 50l
m 527mm
d 496mm
a 340mm
Vízcsatlakozás G1/2
Max üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,18 KW
Felfűtési idő 65 °C  1,8 óra
Tömeg: 20 kg
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: M

 

  • A készülék kezelését gyermekek csak felügyelet mellett végezhetik.
  • A gépkönyvben felsorolt, a felhasználó által elvégezhető feladatokon kívül bármilyen műveletet képesített szakembernek kell elvégeznie.
  • Javítás vagy karbantartás előtt a készüléket feszültségmentesíteni kell.
  • Az 50 °C feletti kifolyó víz súlyos égési sérüléseket okozhat.
  • A fűtés bekapcsolása előtt a tárolót fel kell tölteni vízzel.
  • A készüléket tömlővel bekötni tilos! Vörösréz vízvezeték hálózatra történő csatlakoztatáshoz szigetelő közdarabok használata kötelező!
  • A készüléket a gépkönyvben előírt üzemi nyomásnál nagyobb nyomás alá helyezni tilos és életveszélyes!
  • A biztonsági szelep és a készülék közé vízvezetéki szerelvényt beépíteni-, valamint a vízcsepegést nem látható módon elvezetni tilos!
  • A nyomáscsökkentő szelepet és a biztonsági szelepet csak fagymentes környezetben szabad beüzemelni és üzemeltetni.
  • A forróvíztárolót védőföldelés nélkül üzemeltetni tilos!

 

A kép illusztráció!

 

Méretek

  • Átmérő: 496
  • Magasság: 527 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 50 L
  • Elektromos
  • Max. kimeneti hőmérséklet: 65 °C
  • Vízcsatlakozás: G1/2
  • Súly (kg.): 20

  • 2 év teljes körű jótállás
  • 5 év tartály garancia

Aquastic

Aquastic

Az AQUASTIC márkajelzésű forróvíztárolók a Hajdúsági Ipari Zrt. tulajdonában lévő bojler család. Az AQUASTIC forróvíztároló bojlerei környezetbarát megoldások és működésükhöz alacsony készenléti energia szükséges. A termékek belsejében hegesztett acéllemez tartály található, amely minden téren korrózióvédelemmel van ellátva. A bojlerek kiváló minőségű hőszigetelése a vizet hosszan melegen tartja. Kínálatunkban különböző űrtartalommal rendelkező Aquastic bojlert találhat. 

 

Bővebben az Aquastic termékekről

Az Aquastic egy olyan márka, amely a vízmelegítési megoldások terén szerzett magának kiemelkedő hírnevet. A márka termékválasztékában mindenki megtalálhatja az otthoni vagy ipari használatra szánt ideális melegvíz-tárolót vagy bojlert, a kisebb lakásoktól a nagyobb ingatlanokig. Az Aquastic termékek hírnevét a megbízhatóság és tartósság, valamint az energiatakarékos technológiák iránti elkötelezettség alapozta meg.

Az Aquastic bojler szinonimája lett az otthoni vízmelegítésnek, ahol az energiatakarékosság és a hosszú élettartam a vásárlók két fő követelménye. A választék olyan készülékeket tartalmaz, mint az Aquastic elektromos bojler, melyek könnyen telepíthetők és kezelhetők, biztosítva ezzel a folyamatosan megbízható melegvíz-ellátást.

A nagyobb űrtartalomra van szükség a kényelmes használathoz? Az Aquastic bojler 120l és Aquastic bojler 80l készülékek tökéletes megoldást kínálnak nagyobb családok vagy intenzív használat esetén. Ezek a bojlerek jelentős vízmennyiséget képesek hosszú időn keresztül optimális hőmérsékleten tartani, így bármikor elérhető a szükséges meleg víz.

Az Aquastic forróvíztároló vagy vízmelegítő modellek a legújabb technológiákat használják az energiahatékonyság növelése és a víz minőségének megőrzése érdekében. A könnyen tisztán tartható és karbantartható kialakítás biztosítja, hogy a készülékek hosszú távon is megőrizzék hatékonyságukat és higiénikus működésüket.

Az Aquastic termékek további előnye, hogy tervezésük során nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói élményre és biztonságra. A precíz hőmérséklet-szabályozás és a megbízható működés mellett a beépített biztonsági rendszerek, mint a túlmelegedés elleni védelem, biztosítják a készülékek problémamentes használatát.

Összefoglalva, az Aquastic márka ideális választás azok számára, akik hosszú távú és energiatakarékos megoldást keresnek vízmelegítésre. A márka termékei nem csupán a hatékonyságot képviselik, hanem a modern otthonok és épületek esztétikai és funkcionális igényeit is kielégítik. Az Aquastic nem csak egyszerű vízmelegítőket kínál, hanem komplex megoldásokat biztosít azok számára, akik a vízhasználatukat a következő szintre szeretnék emelni.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz