Azonosító: 20761

Felszerelő keret tágulási tartállyal HGK-36 gázkazánhoz (2379960023)

32.290 Ft
322
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
322
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Felszerelő keret tágulási tartállyal HGK-36 gázkazánhoz, amely egy szerelő kerettel és egy tágulási tartállyal biztosítja a legoptimálisabb gyári kázkazán kiépítését.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 7.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Hajdu

Hajdu

Hajdú: Megbízhatóság a magyar otthonokban

A Hajdú egy tradicionális magyar márka, amely magyar tulajdonosi körrel, magyar emberek munkájának eredménye. A Hajdú ezáltal a magyar otthonok egyik meghatározó szereplője, amely hosszú évek óta kínál megbízható, minőségi termékeket. A Hajdú termékekre jellemző a kiváló minőség, a precizitás, amelyek hozzájárulnak a kényelmes élethez.

A Hajdú termékskáláját tekintve főként vízmelegedésre szakosodott. Az elektromos bojlerek, gázbojlerek, átfolyós vízmelegítők, hőszivattyúk és gázkazánok mind kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek, és maximálisan kiszolgálják a felhasználók igényeit.

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

A Hajdú folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartsanak az új technológiákkal és az iparági fejlesztésekkel. A Hajdú környezetvédelem iránti elkötelezettsége miatt a termékek egyre hatékonyabbak és energiatakarékosabbak, ami hozzájárul a fenntartható otthoni környezet kialakításához.

A Hajdú márka a vízmelegítés, a megbízhatóság és az minőség szinonimája a magyar otthonokban, és minden felhasználó számára biztosítja a kényelmes és hatékony otthoni életet.
Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz