2x SuperShop pont
 

Azonosító: 15472

Hauser kenyérpirító, piros (T-222 R)

6.990 Ft
5.592 Ft
Megtakarítás: 1.398 Ft
110
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
110
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Hauser piros T-222 R kenyérpirító 2 sütőterű, így egyidejűleg két szeletet tud pirítani. Teljesítménye 800 W. Hidegfalú burkolatának köszönhetően nem kell aggódnia, hogy megégetné a készülék fala működés közben, ha véletlenül hozzáér. 

Morzsatálcája kihúzható, így könnyedén tisztán tarthatja. A kenyérpirítónak több hasznos funkciója van, mint a fokozatmenetes pirítás szabályozás, pirítás megszakítás, automatikus szeletkidobás, kiolvasztás, újramelegítés, vezetéktároló.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fehér, piros
  • Teljesítmény: 800 W
  • Súly (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Kiolvasztás funkció

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot. A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz