2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05793

Gorenje asztali grill, üveglapos

49.990 Ft
42.491 Ft
Megtakarítás: 7.499 Ft
848
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
848
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Gorenje üveglapos asztali grill az időjárástól függetlenül használható, így rossz időben vagy télen is élvezhetők a lakásban elkészített finom falatok. Az elektromos grillek alkalmazásával bővíthető az egészséges, változatos ízvilágú ételeink választéka.  

Az asztali grill ​Schott ceran üveglap grillező felülettel készült, melynek mérete 310 x 190 mm. A grill lapot szénszálas fűtőelemek melegítik. Két szinten készíthetők az ételek, a felső grillrácsot tartó védőfal megakadályozza az olajfröccsenést. Leválasztható olajtálcával felszerelt. Az asztali grill működési hőmérséklete 60 - 250 °C között szabályozható. 

​A Gorenje üveglapos asztali grill könnyen és egyszerűen tisztítható a tartozék kaparó spatulával. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szabályozás típusa: Fokozat kapcsoló
  • Elemek száma: 4
  • Szín: Inox, fekete
  • Palást anyaga: Rozsdamentes acél
  • Teljesítmény: 1200 W
  • Súly (kg.): 5.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Sütési kapacitás: 60 - 250 °C
  • Elhelyezés: Asztali

Megjelenés

  • Anyaga: Rozsdamentes acél, üveg

Gorenje

Gorenje méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz