Azonosító: 15705

Bosch akkukészlet gyorstöltővel 2 x 18 V, 4,0 Ah M-C (1600A002F8)

72.760 Ft
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch akkukészlet gyorstöltővel 2 x 18 V, 4,0 Ah M-C az AL 1860 CV gyorstöltővel felszerelt. Akkufeszültsége 18 V, akkukapacitása 4 Ah, töltőárama 6 A.  

Az akkukészlet gyorstöltője 45 perces töltési idővel rendelkezik. CoolPack technológiájának köszönhetően, akár 100%-al hosszabb élettartamú, a CoolPack nélküli akkukkal szemben.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Akkufeszültség: 18 V
  • Akkukapacitás: 4 Ah
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: Starter set consisting of 2 x GBA 18 V 4.0 Ah M-C + AL 1860 CV Professional együtt, a következőkkel:
    AL 1860 gyorstöltő
    2 x 4,0 Ah Li-ion akku

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz