Azonosító: 15704

Bosch GKS 55+ GCE kézi körfűrész L-Boxx-ban (0601682101)

88.190 Ft
881
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
881
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GKS 55+ GCE kézi körfűrész (0601682001) L-Boxx-ban kerül kiszállításra. Kis súlyú, mindössze 3,8 kg, egyben nagyteljesítményű 1350 wattos kéziszerszám. Kiválóan alkalmazható puha- és keményfák gyors és pontos vágásához.A nagyobb vágási kapacitást a kétfokozatú hajtómű és a nagy vágásmélység biztosítja.  

A fűrészgépet kis súlya és ideális formatervezése rendkívül jól kezelhetővé teszi. A Bosch GKS 55+ GCE kézi körfűrész legnagyobbvágási mélysége 90°-ban 63 mm, 45°-ban 47,5 mm. A nagy vágási mélység és a kiváló vágási kapacitás miatt a munka hatékonyabbanvégezhető el. A rezgéskibocsátási érték 4 m/s² ah, bizonytalanság 1,5 m/s² K. 

Fűrészlapjának furatátmérője 20 mm, míg fűrészlap átmérője 165 mm. A biztonságos fűrészelést a lágyindítás és a motorfék segíti.A kézi körfűrészhez tartozékként szállítunk egy Speedline körfűrészlapot 165 x 1,7 x 20 x 12T, párhuzamvezetőt, vákuumadaptert.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Fűrészlap furatátmérő: 20 mm
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1 350 W
 • Üresjárati fordulatszám: 2100 - 4700 1/perc
 • Fűrészkapacitás 90°-nál: 63 mm
 • Fűrészkapacitás 45°-nál: 47,5 mm
 • Fűrészlapátmérő: 165 mm
 • Súly (kg.): 3.8
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  belső hatlapú
  doboz
  Speedline körfűrészlap, Ø165 x 1,7 x 20 x 12T
  Párhuzamvezető
  Vákuumadapter

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz