Azonosító: 14709

Hauser turmix és daráló B-503

8.190 Ft
db

Hauser turmix és daráló B-503. A készülék segítségével könnyedén és gyorsan elkészítheti a különféle egészséges turmixokat családja számára, továbbá daráló funkcióval is felszerelt. Külön feltét jár a daráláshoz. Űrtartalma 1,5 liter, teljesítménye 400 W. 2+1 sebességfokozatok közül választhat. 

A turmixgép kése rozsdamentes acélból készült. A mixer tapadó talpai elősegítik, hogy biztosan álljon az asztalon, konyhaszekrényen. A turmixgép további előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy egyszerűen tisztán tarthatja. Biztonsági zárrendszerrel is ellátott, melynek köszönhetően elkerülhetők a különféle balesetek.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fehér
  • Súly (kg.): 2.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz