Azonosító: 13902

Skil Detektor DT0551 (F0150551AB)

11.500 Ft
115
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
115
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Skil Detektor DT0551 (F0150551AB). Ez a multidetektor a vas és nem vas tartalmú fémeket, feszültség alatt álló vezetékeketegyaránt érzékeli. A maximális biztonság miatt, az elektromos vezeték észlelése, mindig be van kapcsolva. A különféle objektumok betájolásához,a könnyen leolvasható kijelző lesz az Ön segítségére. A detektort könnyedén használhatja egygombos kezelésének köszönhetően.Kereséskor hangjelzés, valamint 3 LED (piros-narancs-zöld) fog jelzéseket küldeni. 

A készüléket 1 x (6LR61) / 9 V-os akkumulátor működteti, mely merülés esetén hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Ha 10 percig nemhasználja a készüléket, automatikusan kikapcsol. Üzemi hőmérsékletének értéke 0+40°C, míg tárolási hőmérséklete -20+70°C. 

A detektor maximális észlelési mélysége
Vasfémek: 50 mm 
Színesfémek (réz): 50 mm 
Réz vezetők (feszültség alatt): 30 mm.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Energiaellátás: akkumulátor
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 db 9 V-os (6LR61) akkumulátor

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynélés nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét.1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz