Azonosító: 13608

Extol Premium festék és habarcskeverő gép 850 W (8890611)

21.030 Ft
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
210
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Extol Premium festék és habarcskeverő gép 850 W maximum névleges teljesítménnyel működik, 230 V/ 50 Hz hálózati feszültségről. A fordulatszám két fokozatban szabályozható: 1. 180-380 ford/perc, 2. 300-650 ford/perc. A túlterhelés elkerülése érdekében "Lassú indítás" (soft start) üzemmóddal ellátott. 
A keverő elektronikusan szabályozott lassú indítása biztosítja a kifröccsenés mentes indítást, majd a vezérlő elektronikának köszönhetően a nagyobb terhelés alatt is egyenletes fordulatszámon dolgozhat vele. A keverhető elegy tömege 25-80 kg. Az ergonomikusan kialakított fogantyú kényelmes fogást biztosít jobb- és balkezesek számára egyaránt. A fordulatszám a keverendő anyagokhoz igazítható, így könnyedén végezheti a munkát. A keverőszár hossza 600 mm, átmérője 140 mm, M 14 rögzítésű. 

A kézi keverőgép az építőiparban használatos keverékek pl. habarcs, ragasztókeverék, valamint szerves oldószereket nem tartalmazó festékek és lakkok elkészítésére használatos. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 850 W
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz