Azonosító: 11629

TVS Gea nyeles lábas 16 cm indukciós

5.490 Ft
54
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

TVS Gea tapadásmentes bevonatos nyeles lábas, magas kopás- és időtállósággal. A lábas kiváló hőeloszlásának köszönhetően kevés zsiradék használatával és alacsonyabb hőfokkal készíthető az étel. A masszív alumíniumtest hosszú élettartalmat biztosít.

A Toptek technológiával készült, tehát a lábas bevonata perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. A TVS Gea tapadásmentes bevonatos nyeles lábassal az ételek sokkal egészségesebbek lesznek! A tapadásmentes bevonat miatt a lábas könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

Minden főzőfelületen használható!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 16 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Nyeles lábas
  • Súly (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz