Azonosító: 11629

TVS Gea nyeles lábas 16 cm indukciós

5.490 Ft
54
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
54
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

TVS Gea tapadásmentes bevonatos nyeles lábas, magas kopás- és időtállósággal. A lábas kiváló hőeloszlásának köszönhetően kevés zsiradék használatával és alacsonyabb hőfokkal készíthető az étel. A masszív alumíniumtest hosszú élettartalmat biztosít.

A Toptek technológiával készült, tehát a lábas bevonata perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. A TVS Gea tapadásmentes bevonatos nyeles lábassal az ételek sokkal egészségesebbek lesznek! A tapadásmentes bevonat miatt a lábas könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

Minden főzőfelületen használható!

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 16 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Nyeles lábas
  • Súly (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz