3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11624

TVS Gea serpenyő indukciós 30 cm

7.490 Ft
222
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
222
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

TVS Gea tapadásmentes bevonatos indukciós serpenyő minden főzőfelületen használható. Magas kopás- és időállósággal rendelkezik a masszív alumíniumtestének köszönhetően. 

A legújabb generációs Toptek technológiával rendelkezik, ami egy hét rétegű perfluoroktánsav mentes és ásványi anyagokkal erősített bevonatot jelent. A falvastagsága 4 mm. A tökéletes hőeloszlásából adódóan a sütés kevesebb zsiradék használattal és alacsonyabb hőfokkal végezhető. A serpenyő könnyen tisztítható és környezetbarát.

TVS Gea serpenyő minden főzőfelületen használható és mosogatógépben is mosható.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 30 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

TVS

Érzékiség a konyhában
A TVS egy olasz konyhai márka, amely több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű, időtálló konyhai edényeket. A cég életében az egészség, a környezetvédelem és a természettudatosság kifejezetten fontos. Minden edény egyedülálló technológiával gyártott, így a termékek bevonata környezetbarát, perfluoroktávsav mentes és ásványi anyagokkal erősített. Ennek köszönhetően minden TVS edény garantálja az egészséges ételek elkészítését. A konyhai eszközök megjelenése letisztult, de még is egyedinek mondható. A PrimaNet számos TVS márkájú edényt kínál: TVS lábasok, TVS serpenyők, TVS tepsik.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz