2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11576

Valera Swiss'X Brush & Shine hajvasaló

31.990 Ft
638
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
638
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Swiss'X Brush&Shine hajvasaló iongenerátorral, billenős simítólapokkal, természetes sörtéjű kefével felszerelt profi hajsimító. Öt rétegű kerámia és turmalin bevonattal. Természetes sörtékkel a gyengédebb és gyorsabb hajkisimításért, és az egészségesen fényes hajért. A sörték kisimítva eresztik át a (lapok közé kerülő) hajat, így az gyengédebben és gyorsabban egyenesíthető ki. Az öt rétegű tartós kerámia bevonat lehetővé teszi, hogy a haj könnyebben és kíméletesebben csússzon a lapok között és elősegíti a tökéletes hő eloszlást, ezzel meggátolja a haj sérülését. Az iongenerátor és a turmalinnal bevont simítólapok, hő hatására, természetes módon, negatív ionokat bocsájtanak ki, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához, hidratáltságának fenntartásához és megelőzi a haj szerkezetének kiszáradását. Az ion generátoros és turmalinos készülékek 50%-al több ion kibocsájtásra képesek, így növelik a negatív ionok kedvező hatását és kíméletes formázást biztosítanak a festett haj színének megőrzése mellett. A rugalmas, billenő simítólapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb érintkezést biztosítják, így az mindig a megfelelő módon kerül a simítólapok közé, így egy mozdulattal hatékony simítás érhető el. A levehető kefe természetes sörtéi még meleg állapotban simítják le a hajszálak felületét, ezzel lezárják a haj felső pólusait és hámrétegét, egyenletesen eloszlatják a többlet hőt, így helyreállítva a haj természetes állapotát. Colourcare - hajszínkímélő technológia. 

A Valera hajvasaló, fodrász igénybevételre van tervezve. Ezt az ultragyors felfűtés és az ergonomikusan elhelyezett kezelő felületek (a véletlenszerű hőfok elállítás elkerülésére) garantálják. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között. A hideg végeknek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is simítható, a simító végek összeszorításával, a nélkül, hogy az megégetné az ujjunkat. Pontosan és folyamatosan szabályozható a simítólap hőmérséklet (120°C – 230 °C). Melyet digitális kijelzőn ellenőrizhetünk. 60 perc után automatikusan kikapcsol, és figyelmeztet a lehűlésről is. Tartozék a szilikonos hővédő tartó.

Univerzális feszültség, 110-240 V hálózaton is használható.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Hőfok: 120-230°C
  • Bevonat: Kerámia és turmalin
  • Súly (kg.): 0.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz