Azonosító: 11561

Valera Digicurl 25 mm hajsütővas

12.990 Ft
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Digicurl 25mm hajsütővas hőmérséklete pontosan szabályozható (100-190°C-ig). Praktikus hőálló tartóval és ujjvédő kesztyűvel a biztonságos használathoz, és tároláshoz. Fodrász igénybevételre tervezett, kiváló minőségű készülék, ultra gyors felfűtéssel. A turmalin bevonat hő hatására, természetes módon negatív ionokat bocsát ki, így hozzájárul a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához, ami segíti megelőzni a haj kiszáradását. A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hő eloszlást és a tincsek egyenletes siklását, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül. A nanosilver bevonat megakadályozza a baktériumok elszaporodását, higiénikus használatot biztosít.  

A hajsütővas a hideg végnek köszönhetően biztonságosabban használható, ergonomikusan elhelyezett kezelő felületeinek köszönhetően, a véletlenszerű hőfok elállítás elkerülésére. Lágy tapintású markolat, biztonságos és kényelmes fogást tesz lehetővé. Univerzális feszültség (110-240 V) hálózaton is használható, így ideális megoldást jelenthet utazáshoz is. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Hőfok: 100-190°C
  • Bevonat: Kerámia, turmalin és nanosilver
  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz