Azonosító: 11543

Gaggia Naviglio Deluxe automata kávéfőző

148.990 Ft
1489
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1489
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gaggia Naviglio DeLuxe automata kávéfőző elhozza Önnek az igazi kávé élményét! 

Az automata kávéfőzőgép frissen őrli a kávészemeket minden egyes kávé elkészítésekor, így merőben más ízt és zamatot biztosít egy átlagos kávéfőzővel szemben. A kávéfőző adagolója egyszerre két kávé lefőzését teszi lehetővé.

Automata kávégép vásárlásakor a talán egyik legfontosabb szempont az őrlőkések anyaga. A Gaggia Naviglio DeLuxe automata kávéfőző őrlőkése kerámiából készült, ezzel biztosítva a maximális élettartamot. A kopásálló, kerámia őrlőkések, halkabb, higiénikusabb és egyenletesebb őrlést biztosítanak, túlmelegedés nélkül. Az automata kávéfőző 15 bar nyomáson készíti el Önnek tökéletes habréteggel ellátott kávét és automatikus tejadagolójának köszönhetően kényelmesen, akár egy gombnyomással készíthető a Cappucino. A gőzölő cső segítségével tökéletes tejhabot készíthet.

A kávégépen állítható az őrlés finomság és mennyiség, illetve automatikus öblítési funkciót használ, hogy a kávé ne száradjon bele. A tartályok elölről könnyen hozzáférhetők, nincs szükség a készülék forgatására, így kisebb helyen is kényelmesen használható.

A Gaggia Adapting Systemmel, egyedülálló módon, automatikusan állítja az őrlési paramétereket a kávé fajtájának megfelelően, így mindig kiváló minőségű italt készít.  

A kávéfőző előáztatásos kávéfőzési móddal, az adagolás elindítása után, pár csepp vízzel, pár másodpercig előáztatja az őrleményt, így növeli az aroma kioldódást, ezzel még intenzívebb aromájú italok készíthetők. A kivehető központi egység csapvíz alatt egyszerűen és higiénikusan takarítható, vegyszer használata nélkül. A készülék egy óra inaktivitás után automatikus energiatakarékos üzemmódra kapcsol, amikor 1W-nál is kevesebb a fogyasztása.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 34 cm
  • Szélesség: 25,5 cm
  • Magasság: 44 cm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1900 W
  • Szín: Ezüst
  • Űrtartalom: 1,5 l
  • Ital mennyiség: 20 csésze/nap
  • Főzési nyomás: 15 bar
  • Súly (kg.): 8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gaggia

A Gaggia kávégépek minden bizonnyal a maximális teljesítményről és a kiváló minőségről híresek. Az olasz márka széles választékban kínál otthoni (háztartási) és professzionális kávéfőzőgépeket azoknak, akik igazán szeretik a kávé ízét és zamatát. A Gaggia kávégépek visszahozzák az igazi kávé illatát és tradícióját, amit a kávézás megtestesít. Kínálatunkban karos és automata kávéfőzőket is megtalál, amelyek garantáltan elnyerik a tetszését! 

Válassza ki Ön is a számára legjobb kávéfőzőt!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz