Azonosító: 11542

Gaggia Naviglio automata kávéfőző

148.990 Ft
1489
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1489
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gaggia Naviglio automata kávéfőző szemes és őrölt kávéból készíti el az igazi olasz kávét. Az automata kávéfőző berendezés minden alkalommal frissen őrli a kávészemeket, így a kávénak nagyszerű ízt és zamatot biztosít! Nem csak Ön, de környezete is garantáltan elégedett lesz vele! 

Az automata kávéfőző egy gombnyomással egyszerre két kávé lefőzésére is alkalmas. Készíthet rövid, közepes és hosszú kávét is. Az oldalán található gőzkarral egyszerűen tejhabot is készíthet a Cappucino-hoz. A készülék könnyen tisztítható és az automatikus öblítési funkció segít abban, hogy a kávé ne száradjon bele a csövekbe. Az automata kávéfőzőn állapotjelző lámpák talállhatóak, amelyek jelzik, ha a víz vagy a kávé kiürült, a zacctartály megtelt, vagy a készüléknek vízkőtelenítésre van szüksége.

Gaggia Naviglio automata kávéfőző kopásálló kerámiakéssel rendelkezik. Az egyik legkompaktabb és legegyszerűbben kezelhető automata kávégép. A tartályok elölről könnyen hozzáférhetők, nincs szükség a készülék forgatására, így kisebb helyen is kényelmesen használható.

A kávéfőző előáztatásos kávéfőzési móddal, az adagolás elindítása után, pár csepp vízzel, pár másodpercig előáztatja az őrleményt, így növeli az aroma kioldódást, ezzel még intenzívebb aromájú italok készíthetők. A kivehető központi egység csapvíz alatt egyszerűen és higiénikusan takarítható, vegyszer használata nélkül. A készülék egy óra inaktivitás után automatikus energiatakarékos üzemmódra kapcsol, amikor 1W-nál is kevesebb a fogyasztása.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 34 cm
  • Szélesség: 25,5 cm
  • Magasság: 44 cm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1900 W
  • Szín: Fekete
  • Űrtartalom: 1,5 l
  • Ital mennyiség: 20 csésze/nap
  • Főzési nyomás: 15 bar
  • Súly (kg.): 8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gaggia

A Gaggia kávégépek minden bizonnyal a maximális teljesítményről és a kiváló minőségről híresek. Az olasz márka széles választékban kínál otthoni (háztartási) és professzionális kávéfőzőgépeket azoknak, akik igazán szeretik a kávé ízét és zamatát. A Gaggia kávégépek visszahozzák az igazi kávé illatát és tradícióját, amit a kávézás megtestesít. Kínálatunkban karos és automata kávéfőzőket is megtalál, amelyek garantáltan elnyerik a tetszését! 

Válassza ki Ön is a számára legjobb kávéfőzőt!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz