Azonosító: 11358

Bonjour (1000W) elektromos fűtőtest falra szerelhető

25.900 Ft
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
259
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bonjour 1000 W-os konvekciós elven működő, falra szerelhető elektromos fűtőtest, 5-10 m² fűtésére ajánlott. 

A kiemelkedő francia minőségnek köszönhetően, egyenletes meleget biztosít az egész helyiségben. A csomag tartalmazza a fali konzolt és a dugvillát, aminek köszönhetően a készülék felszerelése és beüzemelése pillanatok alatt megoldható, szakember segítsége nélkül. A termék használata nagyon egyszerű, csendes és biztonságos.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza az energia felhasználást, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek. Extra biztonságot nyújtanak a lekerekített sarkok, a sérülések elkerülésének érdekében. Kettős szigetelésének (IP24) köszönhetően fürdőszobában is használható.

A Bonjour falra szerelhető elektromos fűtőtestekre a magas élettartam és a maximális hatásfok jellemző.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 98 mm
  • Szélesség: 458 mm
  • Magasság: 451 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Elektromos csatlakozás: 230 V ~ / 50 Hz
  • Elektromos védelem: IP24
  • Súly (kg.): 3.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Atlantic Bonjour

A Bonjour termékcsalád a neves francia gyár, az Atlantic egyik márkája. A Bonjour márka alatt számos elektromos fűtéshez kapcsolódó terméket, elektromos fűtőtesteket találhat.

Az elektromos fűtőpanelek 1931 óta minőséget, megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak. A Bonjour elektromos fűtőtestek korszerű kialakítása miatt tökéletesen beleillik bármely otthonba. Az elektromos fűtés konvekciós elven működik, így elektromos konvektor néven is ismert. A Bonjour elektromos konvektor teljesen hangtalan és komfortos.  

A Bonjuor elektromos konvektorok beüzemelése rendkívül gyors, nem szükséges villanyszerelő a telepítéshez. Masszív acéllemez házzal rendelkeznek, de mégis stílusosak. Az összes elektromos fűtőtest rendelkezik hőmérsékelt szabályzó gombbal, fali tartókerettel, villásdugóval és hőmérséklet érzékelővel. A Bonjour elektromos fűtőtest felszerelhető fűrdőszobában és vizes blokkokban is, azonban legalább 60 cm távolságot kell tartani folyóvizes objektumoktól. Az elektromos fűtés egy fontos része az IP 24 védelem. Az IP 24 védelem azt jelenti, hogy a terméket megvédi a véletlenül rácsöppenő víztől. Tekintse meg a Bonjour termékcsaládot a PrimaNet online szakáruház Fűtés-Melegvíz kínálatában!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz