2x SuperShop pont
 

Azonosító: 11055

Gardena Classic Házi Vízmű 5000/5, eco (1755-20)

104.900 Ft
94.410 Ft
Megtakarítás: 10.490 Ft
1888
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1888
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Classic Házi Vízmű 5000/5, eco 1100 W teljesítményű, maximum 4500 l/h szállítási mennyiségre képes. Automatikusan szállíthat vele a házba vagy a kertbe hordóból, kútból vagy ciszternából. A házi vízművel szállított vizet használhatja WC öblítésre, kert öntözéséhez vagy mosógéphez. 

A házi vízmű automatikusan ki- és bekapcsol a vízigénytől függően. Az ECO funkció használatával közel 15% energiát spórolhat meg a normál működéshez képest. A biztonsági kapcsoló a szállítandó víz elfogyása esetén, valamint felmelegedéskor automatikusan kikapcsolja a szivattyút, ezzel biztosítja a hosszú élettartamot. A víztartály 24 liter űrtartalmú, 5 évig nem szükséges cserélni a gumiballont és nem kell újratölteni levegővel. A nyomóoldalon 3 csatlakozási lehetőség van különböző eszközök egyidejű működtetéséhez. 

A problémamentes üzemeltetés érdekében előszűrővel ellátott. Az önfelszívás a kézi beállítású visszacsapó szeleppel történik. A kondenzátoros motor védelméért hővédő kapcsoló felel a túlterhelés ellen. Fagyveszély esetén a házi vízmű a vízleeresztő csavar segítségével könnyen vízteleníthető. Nyomásmérővel és nyomáskapcsolóval ellátott. 
Maximum nyomás 5,0 bar, csatlakozómenet 33,3 mm (G 1).

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 478 mm
  • Szélesség: 308 mm
  • Magasság: 650 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítménytényező: 1100 W
  • Védettség: IP X4
  • Max. emelési magasság: 50 m
  • Max. szállítási mennyiség: 4500 l/óra
  • Súly (kg.): 17

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz