Azonosító: 10984

Gardena Tömlőkocsi készlet 60HG (8004-20)

27.190 Ft
271
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
271
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena tömlőkocsi készlet 60HG tartalmaz egy 20 méter hosszú 13 mm-es (1/2") Comfort Flex tömlőt, minden szükséges rendszerelemet és egy szabályozható locsolót, így azonnal készen áll a használatra. A tömlőtartó feletti tömlővezetőnek köszönhetően a tömlő felcsévélése egyenletesen, szabályosan történik. Speciális stabilitást biztosító támasztólábbal felszerelt, így kisebb a borulás veszélye. 

Praktikus kialakítása, hogy a tolókar testmagassághoz igazítva állítható, így minden használónak kényelmes munkavégzést nyújt. A helytakarékos tárolás érdekében a tekerőkar lehajtható. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor. A beépített utáncsepegés- gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor. A szögben álló tömlőcsatlakozónak köszönhetően a tömlő nem törik meg, így folyamatos az átfolyás. A tömlőkocsi bordázott kerekekkel ellátott a könnyű tolás érdekében. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 460 mm
  • Szélesség: 370 mm
  • Magasság: 940 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 6.99

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz