Azonosító: 10787

Gardena Terraline Ásó D- nyéllel, női (3772-24)

11.900 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Terraline női ásó extra széles ergonomikus D- nyéllel ellátott, amely puha borítással bevont. A csepp formájú nyélprofil megakadályozza a véletlenszerű elfordulást a kézben, így hatékonyabb munkavégzést érhet el. A markolat csúszásmentes borítással ellátott. Az ásólap edzett acélból készült, rajta nagy, robusztus mintázatú rálépővel a nagyobb erőbevitel és a csúszásmentes ásás érdekében. Könnyed és biztonságos felásást, kiásást és talajlazítást biztosít. 
A Terraline női ásó rezgéscsillapítóval lett kifejlesztve, így az ásás során előforduló visszaütés csökken. Az ásó teljes hosszúsága 1130 mm. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1130 mm
  • Szélesség: 190 mm
  • Magasság: 90 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz