Azonosító: 10312

Skil Szalagcsiszoló 1220 MA (F0151220MA)

23.890 Ft
238
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
238
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 1220 MA szalagcsiszoló ergonomikusan kialakított puha markolata, tökéletes fogást biztosít a kétkezes irányításhoz, a hosszú munkák esetében is. A nagy szalagsebesség ( 300 m/ perc) és a 650 W teljesítmény biztosítja a hatékony anyagmegmunkálást. A csiszolószalag mérete 76 mm széles és 457 mm hosszú, a csiszolófelület mérete 76 mm széles és 130 mm hosszú. Az automatikus szalagirányítás megelőzi a szalag lefutását. Az egyszerűen szerelhető csiszolókeret megelőzi a karcolásokat és tökéletesen kiegyenlíti a felületeket. 
A csiszolószalag Clic rendszere segítségével egyszerű és könnyű a szalagcsere a csiszolókeret eltávolítása nélkül is. A folyamatos munkavégzést segíti elő a felső nagy rögzítőgomb. A beépített porelszívás és a hatékony porszűrő rendszere tisztább munkaterületeket eredményez. A termékhez csatlakoztatható adaptere segítségével külső porszívóval is használható. 

Alkalmazható fa, műanyagok, fémek, kitöltő anyagokkal bevont vagy festett nagy teljesítménnyel történő száraz csiszolásra. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 650 W
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Beszorítható csiszolólap, szélesség: 76 mm
 • Beszorítható csiszolólap, hosszúság: 457 mm
 • Súly (kg.): 2.8
 • Gép súlya (kg.): 2.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Vászontáska
  Csiszolókeret
  Adapter porszívóhoz
  Csiszolószalag
  Porzsák

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz