Azonosító: 09125

Waeco PerfectView 50CW színes tolatókamera

84.800 Ft
848
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
848
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Waeco PerfectView 50CW színes tolatókamera LCD monitorokhoz kompatibilis, 12 V tápfeszültségről működtethető. Sony szenzorokkal ellátott, így biztosítják a tökéletes képalkotást. A képfelbontás 270 000 képpont, video szabvány PAL. Az objektív látószöge átlósan 120°, vízszintes látószöge 90°, függőleges látószöge 70°. Képszenzor 1/4" Sony CCD, tömítettség IP68, rázásállóság 6g. Teljesítményfelvétel 1,8 W. 
Vízálló mikrofonnal felszerelt, továbbá éjszakai üzemmódban is használható, az infra LED-es megvilágítás fotocellás vezérlés által működik. A készülék fehér alumínium, acél árnyékoló fedővel és rögzítőkonzollal ellátott. 

tolatókamera tartozéka egy 20 m hosszabbítókábel, amely a monitor összekapcsolásához használatos. 

Tanúsítvány: E11

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Waeco

A svéd-német DOMETIC-WAECO cégcsoport rendelkezik a világon a legnagyobb hordozható hűtőberendezés kínálattal. A WAECO a legtöbb személy- és teherautó-, továbbá számos yacht márka hivatalos beszállítója. PrimaNet online szakáruházunkban több mint 100 WAECO terméket (hűtőtáskát, hűtőládát, hűtő-fűtő ládát, hűtőszekrényt) tartunk, így biztos megtalálja a számára megfelelőt. Tekintse meg WAECO termékeinket áruházunkban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz