Azonosító: 08644

Skil multicsiszoló 7226 AC (F0157226AC)

29.800 Ft
298
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
298
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil Multi csiszoló 7226 AC egy 250 W-os teljesítményű motorral működik. Ez egy multifunkciós szerszám, mellyel Ön számos alkalmazást végrehajthat. Az anyagmegmunkálás érdekében két sebességfokozattal rendelkezik. A Skil Multi csiszoló többfunkciós atlétapárnája elősegíti, hogy könnyedén csiszoljon sarkokban, illetve nagy felületeken, továbbá kerek atlétapárnája ideális a sík, ívelt felületek csiszolásához, simításához, polírozásához.

A 7226 AC delta-, excenter- és rezgő csiszoló egyben. Beépített porelszívó és porszívó-csatlakozóval is felszerelt. A papírcsere egyszerű tépőzáras megoldás. A delta csúcs, háromszögletű habosított részét Ön megfordíthatja, a használati idő meghosszabbítása érdekében. A készülék további előnyös tulajdonsága, hogy csiszolópárna fékezője karcolásmentes csiszolást biztosít, mely megvédi a munkadarabot az esetleges sérülésektől. 

A Skil Multi csiszoló puha markolata kényelmes fogást nyújt Önnek használat során. Hangnyomásszintje 75 dB (A). Háromszögletű habalátétje 93 mm-es.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
  • Feszültség és frekvencia: 230-240 V / 50-60 Hz
  • Rezgési átmérő: 2,0 mm
  • Max. felvett teljesítmény (turbina): 250 W
  • Súly (kg.): 1.3
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz