Azonosító: 08127

MTD 202 benzines lombszívó, aprítóval B&S OHV (24A-202K678)

419.990 Ft
4199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az MTD 202 benzines lombszívó, lombdarálás és ágaprítás funkcióval is ellátott. A gallyaprítás külön bemeneten keresztül történik. Két edzett acélból készült vágókéssel ellátott, ez által 60 cm munkaszélességben dolgozhat. Kiváló minőségű B&S OHV PB / 5,5 LE/ motorral felszerelt, indítása berántással működtethető. 
Az ergonómikus tolókar és az állítható szívómagasság biztosítja a kényelmes munkavégzést. 


Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 3,7 kW – 3600 min-1
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 205 cm 3
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 3
  • Kerékméret: 254/ 100 mm
  • Munkaszélesség: 60 cm
  • Motor típus: B&S OHV PB
  • Súly (kg.): 69

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Tartozékok: gyűjtőzsák: 106 liter

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz