2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08065

WOLF-Garten szegélyvágó GTE 845 elektromos (41BCWUBX650)

24.500 Ft
19.600 Ft
Megtakarítás: 4.900 Ft
392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Wolf-Garten szegélyvágó GTE 840 elektromos, hasznos kisgép a kertgondozás során. Elsősorban kis füves területekhez, illetve nagyobb gépekkel nem hozzáférhető helyeken használhatjuk a fűkaszát.
​A Wolf-Garten szegélyvágó az 1,6 mm átmérőjű vágódamilt, gyenge leütésre adagolja. A fűkasza súlya mindössze 2.6 kg, így nem terheli a kezelőt. A segédkerekek az egyenletes vágásmagasság beállításnál nyújtanak nagy segítséget.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 450 W
  • Elektromos
  • Hálózati feszültség: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Vágórendszer: „Pro-Tap“ tekercs
  • Vágási szélesség: 25 cm
  • Damilméret: 1,6 mm
  • Áramellátás: Hálózati
  • Súly (kg.): 2.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

WOLF-Garten

1922-ben August Wolf fiaival, Gregorral és Ottoval alapította meg a vasgyárat Németországban, melyben első kertészeti találmányukat, a húzókapát kifejlesztették. Ezt az első fejlesztést több másik követte. 1953-ban a WOLF-Geraete GmbH volt az első európai fűnyírógyártó, akinek a kínálatában megjelentek a forgókéses fűnyírók. Az első elektromos fűnyírót 1958-ban mutatta be a vállalat az európai piacon, majd 1975-ben kifejlesztette a világ legcsendesebb benzines fűnyíróját. Az évek során a vállalat a kertészeti szegmens egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, a WOLF-Geraete GmbH név hamarosan WOLF-Garten névre változott és jól ismert névvé vált, mely a legmagasabb minőségi, termék, know-how és környezettudatos kompetenciákat fémjelezte. A WOLF-Garten óriási sikereket ér el az innovatív multi-star® termékcsaládjával, melyért már több mint 30 éve csúcsminőséget ígérve kezeskedik és biztosít minden kéziszerszámra 10 év garanciát. Az innovatív fűmagok, gyeptrágyák kifejlesztése és forgalmazása mellett fűnyírásra, valamint mulcsozásra szintén alkalmas fűnyírókat is fejleszt, továbbá néhány éve piacra dobta az első hibrid gépeket, melyek újonnan szabadalmaztatott akkumulátoros és hálózatról táplált technológiával működnek. Sokoldalú fűnyírótraktorok, fűnyírókgyepszellőztetőkszegély és sövényvágók, ágaprítók széles választéka, sokszínű és minden évszakban jól használható kézben tartott eszközök termékskálája, valamint a speciális téli eszközök teszik teljessé a WOLF-Garten termékkínálatot. Az MTD Products Ag a WOLF-Garten GmbH-t 2009-ben átvette és teljes mértékben integrálta, Magyarországon a márka hivatalos forgalmazója az MTD Hungária Kft.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz