Azonosító: 06929

Skil keverőgép 1016AA (F0151016AA)

32.300 Ft
323
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
323
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 1016AA keverőgép, nagy teljesítményű keverő minden anyaghoz, pl: habarcs, festék, ragasztók. Az M14-es szerszámcsatlakozó biztosítja a standard tartozékok könnyű cseréjét, és a veszteségmentes erőátadást. A sebességkapcsoló állítható, így precíz indítást és keverést tesz lehetővé, és biztosítja az anyagnak a megfelelő sebességet. A folyamatos keveréshez rögzítőgombbal és tartós alumínium fogaskerékházzal felszerelve. 
A Skil 1016AA keverőgép maximális keverőkapacitása 35 kg. Maximális keverőlapát-átmérője 120 mm. Az ergonomikus formatervezésű, puha fogantyú biztosítja a kényelmes, biztonságos irányítást és használatot. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1200 W
  • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
  • Feldolgozható anyag: 35 kg
  • Súly (kg.): 3.75
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz