Azonosító: 06797

Extol szivattyú, 750W (84511)

50.190 Ft
501
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
501
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Extol Craft szivattyú 750W-os 1.5 méter kábellel. 
Amennyiben az Ön a kertjében található kút, akkor az Extol szivattyú segítségével gondoskodhat kertje öntözéséről. A 230V/50-60Hz-es hálózati áramról működtetett szivattyú támogatásával Ön akár óránként 5400 liter vizet is nyerhet. 
Az ​​Extol Craft szivattyú 750W-os segítségével, a 9 méteres mélységből nyert vizet maximum 46 méter magasságba tudja eljuttatni. Csak tiszta, szennyeződés mentes, 4-35°C-os vízhez használható. A kopás állóságot a rozsdamentes acél tengely biztosítja.
szivattyú vízemelési kapacitása:
10m-en 4500 l/h

20m-en 3300 l/h
30m-en 2000 l/h
40m-en 750 l/h
szivattyú az Ön kényelme érdekében 1,5 méter kábellel van szerelve. A szivattyú 1"-1" szívó- és nyomóvéges belsőmenetes csatlakozóval van ellátva.

Az Extol Craft szivattyú mindössze 7.4 kg. Zajszintje mindössze 70dB(A), IP44 érintésvédelem támogatja a biztonságot. A mozgatás során az Ön kényelméről noryl (PPO, polifenilén-éter és polisztirol keveréke) kerék gondoskodik. A noryl kerék nagy repesztőszilárdsággal és kiváló kémiai ellenállással bír, illetve jól viseli a tartós igénybevételt. Széles körben használják fémek kiváltására. 
szivattyú kiváló minőségű csapágyaknak köszönhetően folyamatos üzemre is alkalmas. Automatikus hővédelemmel van ellátva.


 

Műszaki adatok

  • Motor: Elektromos
  • Max. emelési magasság: 46 m
  • Max. szállítási mennyiség: 5400 l
  • Súly (kg.): 13

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Extol

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz