3x SuperShop pont
 

Azonosító: 05979

Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC70

10.990 Ft
327
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
327
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Honeywell XC70 szén-monoxid vészjelző vezeték nélkül telepíthető, 7 éves élettartammal és 7 év jótállással rendelkező riasztó készülék. Kiválóan használható háztartási környezetben, valamint pl. lakókocsiban, hajóban is. A szén-monoxid érzékelő alkalmazható szabadon állóan, vagy falra, mennyezetre rögzítve is.

A CO riasztó a szén-monoxid veszélyessé váló mértékben és ideig való jelenlétére figyelmeztet. A készülék akkor riaszt, ha egy adott időn keresztül folyamatosan egy bizonyos szén-monoxid koncentrációt észlel. Az XC70 alapmodell hangjelzéssel, nagyméretű TESZT/NÉMÍTÁS gombbal felszerelt, az egység állapotát állapotjelző fényekkel jelzi. 
- A zöld áramellátás fény a megfelelő működést mutatja. 
- A piros riasztás fény a veszélyes CO-koncentrációt észlelését jelzi.
- A kék szellőzessen fény a korai jelzése a veszélyes CO-koncentráció kialakulásának.
- A sárga hiba jelzőfény azt jelzi, hogy a készülék nem működik megfelelően. ​

A Honeywell XC70 szén-monoxid riasztó rongálásbiztos, a beépített akkunak köszönhetően. A zárt burkolat elősegíti a környezeti körülmények elleni védelmet. A vészjelző jellemzői még a riasztás-memória, eseménynaplózás, opcionális előriasztás, alacsony gázkoncentráció mérési üzemmód, élettartam vége jelzés, nagy hangerejű sziréna.
​A Honeywell XC70 szén-monoxid vészjelző könnyen telepíthető, kezelhető és használható. A hátlapra teljesen rácsúsztatva azonnal üzembe helyezhető. 

Így is ismerheti: Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC sorozat.  

A Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC70 szerepel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság pozitív listáján: ajánlott, megbízható termék. 

A készülék vásárlása esetén a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 36 mm
 • Szélesség: 100 mm
 • Magasság: 72 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 3 V
 • Tápforrás: Lítium akku
 • Tulajdonságok: IP 44 védettségű így fürdőszobában is használható,
  Megengedett relatív páratartalom 25-95%, 
  Beépített, hosszú élettartamú lítium akku,
  Riasztás hangereje > 90 dB (1 m-ről)
 • Engedélyek és tanúsítványok: EN50291-1:2010 háztartási
  EN50291-2:2010 szabadidős
  BSI Kite jelölés
  RoHS
  REACH
 • Működési hőmérséklet: -10 °C és +45 °C
 • Szín: Fehér
 • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Alkalmazási területek: Háztartási környezetben történő alkalmazás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz