Azonosító: 05242

Bosch Indego robotfűnyíró (06008A2100)

431.190 Ft
4311
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4311
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch Indego robotfűnyíró. Ha a legmagasabb és legprofesszionálisabb szinten szeretné gondozni gyepét miközben Ön értékes időt takarít meg, akkor nem kell tovább keresgélnie, a tökéletes választás a Bosch Indego robotfűnyíró
A termék lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amelynek akkufeszültsége 32.4 V-os, ezáltal biztos lehet benne, hogy a fűnyíró a kifejezetten dús és nedves füvön is úgy hatol át mint forró kés a vajon. A vágás reszortját a három darab aerodinamikailag formázott, speciális kés végzi. A vágásmagasság 20-60 mm, míg a vágásmagasság-beállítás elképesztően sokszínű, 10 fokozaton vihető véghez. A robotfűnyíró a lazítást Önre hagyja, miközben ő egy másodperc alatt 45 centimétert halad és folyamatosan vágja a füvet. Kertjében kisebb dombok találhatóak? Az Indego számára ez sem jelent gondot, hiszen akár a 35%-os emelkedőn is képes felmenni a vágási hatékonysága lankadása nélkül.
A Bosch robotfűnyírója különlegesen intelligens. Logicut navigációja révén képes felmérni kertjét és kiszámítani egy hatékony fűnyírási nyomvonalat. A párhuzamos sávokban haladó vágási stratégia gondoskodik a gyepfelület gyors és teljes feldolgozásáról. Teljes feldolgozás? Igen, jól olvasta, az Indego mulcsfunkciójával ez is lehetséges! A robotfűnyíró kése speciális kialakítású, a kaszaház boltíves, mivel a kés a levágott füvet addig cirkuláltatja nagy sebességgel, amíg az apró méretű nem lesz, majd a keletkező légáram segítségével nagy erővel újra a talajfelszínre teríti. Ezáltal nedvességet és tápanyagot juttatunk vissza gyepünknek. Sőt, gyepe egészségének érdekét szolgálja az irányváltásokat tartalmazó fűnyírási mintázat is. A Logicut mindent feltérképez, egyetlen szegletet sem hagy ki. 
Az akadályok miatt sem kell aggódnia, mivel az Indego szenzorai felismerik és gond nélkül kikerüli azokat, majd mintha mi sem történt volna, halad tovább a megtervezett útvonalon. Közvetítőfelülete szolgáltatja önnek az intuitív programozás és az egyszerű kezelés lehetőségét.
Nem kell többet nyugtalankodnia az áramfogyasztás, a zaj és a levegőszennyezés miatt, hiszen a Bosch robotfűnyíróval ezek szinte teljesen elhanyagolhatóak. A gyorsabb vágást segít elő a V-állású kése. 
A fűnyíró a töltését saját maga elvégzi, az innovatív automatikus feltöltésnek köszönhetően. Amint az Indego úgy érzékeli, hogy fel kell magát töltenie, már száguld is a töltőállomása felé.
A robotfűnyíró impozáns megjelenése és óriási tudástára mások számára is nagyon vonzó lehet, de az illetéktelenek ellen beszerelt riasztórendszer megvédi a kis gépezetet. A Bosch Indego robotfűnyíróját pedig biztonságban tudhatja az Ön által megadott és személyre szabott PIN-kóddal.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Vágórendszer: 3 aerodinamikailag formázott kés
 • Vágási sebesség: 45 cm/mp
 • Vágási szélesség: 26 cm
 • Vágás magasság: 20 – 60 mm
 • Vágási magasság beállításai: 10 fokozat
 • Hordfogantyú
 • Akku üzemidő: 50 perc
 • Akkutöltési idő: 50 perc
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkumulátor típusa: Li-Ion
 • Akkufeszültség: 32.4 V
 • Súly (kg.): 11.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: Rögzítőkapcsok 4 x 100 db (F 016 800 374) Határolókábel 2 x 100 m (F 016 800 373) Rögzítőpálca töltőállomáshoz 4 darab (F 016 800 322) Töltőállomás Hálózati egység

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz