Azonosító: 02909

Bosch 5 részes Forstner fúró készlet fadobozban (2607018395)

24.700 Ft
247
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
247
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch 5 részes Forstner fúró készlet olyan precíziós fúrókat tartalmaz, melyek két fő és oldalvágóéllel és rövid központosító csúccsal készültek.

Edzett speciális acélból, gyári szabvány szerint. A vágóél keménysége min. 50 HRC. Kovácsolt és köszörült fúrófejjel, fényes, fekete hornyokkal rendelkezik. A fúrószár a legszigorúbb követelményeknek megfelelő, felszakadásmentes furatperemmel és vágási minőséggel dolgozik.

Használható a 10 mm-es tokmányú fúrógépekben. Alkalmazható kemény és puhafához, furnérozott fához. A termék a barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 15; 20; 25; 30; 35 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: speciális acél
  • DIN: 7483 G
  • Egyéb adatok: két fő és oldalvágóél, rövid központosító csúcs
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz