Azonosító: 01917

Skil Octo multicsiszoló 7207AK (F0157207AK)

14.900 Ft
149
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
149
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil Octo 7207AK multicsiszoló kis súlya és ergonomikus, puha markolatkialakítása biztosítja a kényelmes használatot és az optimális irányítást. A hatékony csiszolómozgás és a nagy teljesítményű motor lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést. Többfunkciós talppal készült, amely nagyobb felületeken és a sarkokban is használható. A deltafej elfordítása vagy cseréje és a speciális tartozékok felszerelése az egyszerűen használható „Clic” rendszerrel, szerszámok nélkül elvégezhető. A deltafej kétszer megfordítható a használati idő meghosszabbítása érdekében. A csiszoló beépített porgyűjtő rendszerrel és porzsákkal felszerelt, így minimális a pormennyiség. Egyszerű és gyors tépőzáras papírcserélő rendszerrel készült. A készülék zaj- és vibrációs szintje alacsony. ​4 speciális tartozékkal a nehezen hozzáférhető helyek csiszolásához, speciális rugalmas tartozékkal amely alkalmazkodik a kerek formákhoz és adapterrel a speciális tartozékok felszereléséhez 3 munkapozícióban. Praktikus szerszámtáskában szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 100 W
 • Rezgési átmérő: 1,6 mm
 • Rezgésszám: 24.000/perc
 • Deltafej méret: 92 mm
 • Csiszolótányér szélesség: 102 mm
 • Csiszolótányér hosszúság: 151 mm
 • Súly (kg.): 1.01
 • Gép súlya (kg.): 1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Porzsák
  Forgatható deltafej
  4 csiszolótartozék
  Szerszámtáska
  12 csiszolólap

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz