Azonosító: 01914

Skil Deltacsiszoló 7110AA (F0157110AA)

13.800 Ft
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Skil 7110AA deltacsiszoló ideális sarkok, élek és más nehezen hozzáférhető helyek csiszolásához. A nagy méretű csiszolófelület és a nagy sebesség lehetővé teszi  a gyors és egyenletes anyageltávolítást. Nagy be és kikapcsoló csúszkával a szerszám tetején a kényelmesebb használatért. Sebesség-előválasztó szabályozással a különböző anyagokhoz, az optimális csiszolási teljesítmény eléréséhez. A porelszívás a talpon keresztül történik, a tisztább munkavégzés és a csiszolólap megnövelt élettartamának biztosítására. Különböző méretű porszívócsövek csatlakoztatására alkalmas adapterrel felszerelve. Ergonomikusan kialakított lecsökkentett középső átmérővel és kényelmes, lekerekített alakkal biztosítja a kényelmes munkavégzést. Egyszerű és gyors tépőzáras papírcserélő rendszerrel. A markolat helyzete változtatható, ezért a csiszoló többfajta munkapozícióban alkalmazható. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 240 W
 • Rezgési átmérő: 2 mm
 • Deltafej méret: 90 mm
 • Rezgés szám: 12.000 - 20.000/perc
 • Súly (kg.): 1.5
 • Gép súlya (kg.): 1.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Adapter porszívóhoz
  3 csiszolólap 93 mm-es (120)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz