Azonosító: 01862

Skil 2 akkumulátoros ütvefúró-csavarozó 2598AA (F0152598AA)

35.900 Ft
359
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
359
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil 2598AA 2 akkumulátoros ütvefúró-csavarozónál az elektronikus fék gyorsabb, hatékonyabb használatot tesz lehetővé és megakadályozza a csavarok túlszorítását. Két mechanikus sebesség választható, nagy sebesség a fúráshoz, és nagy forgatónyomaték a csavarozáshoz. A helyes csavarozási irány az előre/hátra kijelző segítségével ellenőrizhető. Plusz 2 extra beállítással, 1 beállítás a fúráshoz és nagy erejű csavarozáshoz, és 1 beállítás az ütvefúráshoz. A lágy indítás és a teljes szabályozás az állítható sebesség funkció segítségével. 15 pozíciós VariTorque rendszer a pontos csavarozásért, valamint fúráskor tengelyrögzítési funkció. AUTO LOCK (automatikus tengelyzár) rendszer és duplahüvelyű gyorstokmány a gyors és könnyű tartozékcsere érdekében. A puha, ergonomikus oldalsó és hátsó fogantyú a kényelmes és hatékony kezelhetőséget és a kétkezes irányítást biztosítja. Praktikus műanyag kofferben szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-350 / 1.300 fordulat / perc
 • Maximális forgatónyomaték: 48 Nm
 • Nyomatékfokozat: 15 + 1
 • Fúrótokmány: Egyhüvelyű gyorstokmány 13 mm
 • Akkukapacitás: 1,2 Ah
 • Max. furat-Ø falazatban: 15 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Csavar átmérő: 8 mm
 • Súly (kg.): 5.2
 • Gép súlya (kg.): 2.5

Funkciók

Tartalma

 • Csomag tartalma: 2 x 18 V 1,2 Ah NiCd akkumulátor
  Töltőegység (töltési idő 3 óra)
  Dupla végű csavarozóbit

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz