Azonosító: 01022

Bosch GHO 26-82 kézi gyalu - Bemutató darab! (0.601.594.103)

65.900 Ft
39.540 Ft
Megtakarítás: 26.360 Ft
790
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Bosch GHO 26-82 kézi gyalu erőteljes, 710 W-os motorral készült. Kisméretű, így nagyon könnyen kezelhető készülék, amely optimálisan használható a helyszíni illesztési munkákhoz. Az elektromos kézigyalu a tartós Woodrazor-késsel felszerelt, melynek kivételes a késélessége és pontos az elhelyezkedése. Bekapcsolásgátlóval rendelkezik, egyaránt a bal- és jobbkezeseknek. A 3 V-horony biztosítja az optimális lesarkítási feladatok elvégzését. A forgácskidobás iránya (jobb, bal) is megválasztható, így a munkavégzés még kényelmesebb. A kézi gyalu vágóélvédője megvédi a munkadarabot. A munkafolyamat során a Bosch GHO 26-82 kézi gyaluval a porelszívás közvetlenül a gépnél porzsákba vagy univerzális porszívóval történhet. Az elektromos kéziszerszámok általában A-besorolásúak zajszint szerint, tehát a hangnyomásszint 84 dB(A), a hangteljesítményszint 95 dB(A). Az elektromos gyalu ergonomikusan kialakított, csúszásgátlós fogantyúja elősegíti az ideális munkavégzést. A készülékhez tartozékként szállítunk egy pótkést, porzsákot és párhuzamvezetőt.  

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 284 mm
 • Szélesség: 163 mm
 • Magasság: 173 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 710 W
 • Üresjárati fordulatszám: 16.500 ford./perc
 • Gyalulási szélesség: 82 mm
 • Gyalulási mélység: 0 - 2,6 mm
 • Illesztési mélység: 0 - 9 mm
 • Súly (kg.): 3.45
 • Gép súlya (kg.): 2.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: - Párhuzamvezető 
  - Porzsák 
  - Pótkés 

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz