2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00855

Bosch GDB 2500 WE gyémánt-fúrógép (0.601.18P.703)

581.310 Ft
11626
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
11626
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDB 2500 WE Professional gyémánt-fúrógép erőteljes 2500 W-os motorja indítóáram-szabályozással rendelkezik a rázkódásmentes és precíz fúráshoz vasalt betonban. A masszív, két sebességfokozatú áttétel magas erőátvitelt és ideális területi sebességet biztosít. A készüléket praktikusan szerszám nélkül lehet csatlakoztatni a fúróállványba, valamint dübellel lehet falon rögzíteni.A készüléken lévő két különböző menetű befogás megkönnyíti a fúrókoronamenetek egyszerű rögzítését. Bosch konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot alkalmazás közben. A termikus védelemnek köszönhetően a motor védett a túlterhelés ellen. Nagy átkapcsológombja még munkakesztyűben is ideálisan kezelhető. Alumínium fogantyújának a készülék biztonságosan és optimálisan használható. A szénkefe cseréje könnyen és egyszerűen történik. A még biztonságosabb munkavégzés érdekében a kábelbe egy védőkapcsoló került beépítésre.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 2500 W
  • Leadott teljesítmény: 1450 W
  • Üresjárati fordulatszám: 410 / 900 ford./perc
  • Max. furat-Ø betonban: 32 - 212 mm
  • Súly (kg.): 17
  • Gép súlya (kg.): 12.62

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz