Azonosító: 00841

Bosch GMB 32 mágneses fúróállvány (0.601.193.003)

517.020 Ft
5170
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
5170
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GMB 32 Professional mágneses fúróállvány mágneses talpa által nyújtott nagy tartóerő által hozzájárul a biztonságos munkavégzéshez. Optimálisan alkalmazható függőleges és ferde munkafelületeken, valamint fej felett történő munkavégzésnél is. A fúrógép csatlakozó aljzata bekapcsolás védelemmel van ellátva, ezáltal a fúrógépet csak bekapcsolt mágnestalp esetén lehet elindítani.A Bosch GMB 32-4 Professional fúrógép és a fúróállvány közötti összekötő csavar lehetővé teszi a pontos fúrást magfúróval is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 95 W
  • Súly (kg.): 29
  • Gép súlya (kg.): 26

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma: Szerszámkoffer 475 x 475 x 213 mm

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz