Azonosító: 00798

Bosch GML SoundBoxx Professional Akkus rádió (0.601.429.900)

34.990 Ft
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GML SoundBoxx Professional akkus rádió kitűnően összeilleszthető egy fél Bosch L-Boxx tároló rendszerbe a tökéletes szállítás érdekében. Az FM/Am sávok és MP3-fáljok lejátszásához, erősebb hanggal rendelkezik. Aux-In bemenete révén külső lejátszót is csatlakoztathatunk hozzá, ennek egy egy praktikus rekesz lett kialakítva. Kompatibilis a 14,4 és a 18 V-os lítium-ion akkumulátorokkal, valamint 220 V-ról is működtethető. Lehetőség van 5 AM és 5 FM, összsen 10 rádiócsatorna tárolására. Flexibilis állítható a Bass/Treble funkció.
2 × 5 W-os Neodym sztereo hangszóró külön is megvásárolható hozzá.Nagyon masszív, robusztus, mivel 1m magasról való leejtés után sem válik működésképtelenné.
A készüléket kartondobozos csomagolásban tárolhatjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 14,4/18 V
  • Akkukapacitás: 13,4-4.0 Ah
  • Súly (kg.): 2
  • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz