Azonosító: 00788

Bosch GWS 18 V-Li akkus sarokcsiszoló L-Boxx-ban (0.601.93A.30A)

129.150 Ft
1291
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1291
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 18 V-LI Professional akkus sarokcsiszoló a kategória legjobb lemunkálási és vágási teljesítményű készüléke.Az erős, jól terhelhető 4 pólusú motorja hosszú élettartamot biztosít.Csekély súlyának (2,3 kg) és kompakt felépítésének köszönhetően keskeny helyeken és fej felett végzett munkáknál is kényelmesen használható.A hajtófej 90 fokos lépésekben forgatható.
Új feljlesztésű CoolPack akkumulátora ideális hőelvezetést biztosít, így az akku az élettartamát akár 100%-al is megnövelheti (a CoolPack nélküli lítium-ion akkumulátorokhoz képest). A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) védi az akkut a túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen. Nincs memóriaeffektus, az akkuk a töltöttségi szinttől függetlenül bármikor tölthetők a cellák sérülése nélkül. Bosch elektronikus motorvédelem (EMP) védi az akkut a túlterheléstől, ezáltal hosszú élettartamot biztosít. Intelligens töltés-kijelzője információt ad az akku töltöttségi szintjéről, valamint a még fennálló energiatartalékokról is.Bosch Hyper-Charge funkciója által az akkuk már a töltési idő felénél 70%-ban feltöltődnek.A fogantyú jobb és bal oldalon is használható.Elfordulásbiztos védőburkolata a biztonságosságot növeli, gyorsan és egyszerűen állítható.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 10000 ford./perc
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Csiszolókorong átmérő: 115 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 1.285

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Gyorstöltő AL1860 CV (2 607 225 322)
  Védőburkolat (1 619 P02 834)
  Kiegészítő fogantyú (1 602 025 024)
  L-BOXX betét, eszköz és töltőberendezés
  L-BOXX 136 (1 600 A00 1RR)
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 038)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz