Azonosító: 00776

Bosch GSR 18 VE-2-Li akkus fúrócsavarozógép L-Boxx-ban (0.601.865.306)

131.900 Ft
1319
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1319
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSR 18 VE-2-LI Professional akkus fúrócsavarozógép rövidsége miatt (mindössze 213 mm) a kategória legjobban kezelhető készüléke. Még a legnehezebb fúrási és csavarozási feladatokhoz is alkalmazhatjuk fában és fémben nagy, 80 Nm-es forgatónyomatékának köszönhetően.Nagyon masszív, DuraShield burkolatának köszönhetően még 2 méter magasról betonra zuhása esetén is működőképes marad.Új fejlesztésű CoolPack funkciója optimális elvezetést biztosít a készüléknek, ezáltal az élettartamot akár 100%-al meghosszabbíthatja (a CoolPack nélküli lítium-ion akkuval összehasonlítva).Az elektronikus motorvédelem (EMP) óvja a motort a túlterheléstől és hosszú élettartamot biztosít. Egyedülálló Bosch Premium lítium-ion technológiája is hozzájárul a még hosszabb élettartamhoz és akkuüzemidőhöz.A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP) óvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől és mélykisüléstől.Intelligens töltésállapot kijelzője információt ad az akku töltöttségi szintjéről és a még fennálló energiatartalékról.
Beépített LED- világításának köszönhetően a munkadarab még sötét helyen is jól kivilágított.A még precízebb munkavégzést sorozatcsavaráskor motorfék segíti.Kis kerületű és Softgrip lágyfogantyú gumimarkolat a még egyszerűbb és biztonságosabb munkavégzést segíti.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 380 / 1600 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 47 / 80 Nm
 • Nyomatékfokozat: 25 + 1
 • Fúrótokmány: Auto-Lock (13 mm)
 • Akkukapacitás: 4,0 Ah
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 50 mm
 • Csavar átmérő: 12 mm
 • Súly (kg.): 6
 • Gép súlya (kg.): 2.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 029) 
  Gyorstöltő AL 1860 CV (2 607 225 322) 
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 169) 
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku (1 600 Z00 038)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz