Azonosító: 00719

Bosch PEX 300 AE "Universal" excentercsiszoló (06033A3020)

24.990 Ft
249
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
249
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PEX 300 AE  "Universal" excentercsiszoló ergonomikus felépítése hozzájárul használója kényelmes munkavégzéséhez. 

Az excenter elv és a magas csiszolási teljesítmény hozzájárul a finom és kiváló eredményhez. Bosch SDS-mikroszűrő rendszerének köszönhetően a munkavégzés rendkivül tiszta, ugyanis egy beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. A csiszolólap könnyű és gyors cseréjéhez Microklett mikroszálas tépőzáras rögzítés járul hozzá.A papír-asszisztens segítségével a csiszolópapír egyszerűen felhúzható. Bosch elektronikának köszönhetően az anyagnak megfelelő munkához a fordulatszám előválasztás fokozatmentes.Új kábelvezetés akasztóval rendelkezik az optimális elhelyezésért.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 270 Watt
  • Rezgésszám: 4000-24000 ford/perc
  • Csiszolótányér szélesség: 125 mm
  • Súly (kg.): 3
  • Gép súlya (kg.): 1.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • „Softgrip” lágy fogantyú
  • SDS Mikroszűrő-rendszer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz