Azonosító: 00649

Bosch PSR Select lítium-ion akkus csavarozó (0.603.977.020)

20.780 Ft
207
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
207
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSR Select Li-ion akkus csavarozóban a beépített bittartó által mindig kéznél van az éppen szükséges bit. A bittartóban megtalálható a 12 legfontosabb csavarbetét. Az Innovatív Bosch EasySelect intuitív funkciónak köszönhetően könnyen és kényelmesen kezelhető a különböző bitek cseréje. A megvilágítható kémlelőablakon keresztül könnyen és gyorsan ki lehet választani az éppen szükséges bitet. 

A lítium-ionos technológiának köszönhetően a készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés. Akár 90 csavarozás is lehetséges egyetlen akkutöltéssel. 

Az alkalmazás során a készülék kompakt felépítése segíti a jobb kezelhetőséget és irányítást. A beépített -  PowerLight  - világítódióda által a munkadarab mindig jól látható. A forgásirány- és töltési állapot kijelzése LED-ekkel történik. 

Automatikus tengelyreteszelés segíti a csavarok kézi meghúzását vagy kilazítását. A biztosabb és kényelmes fogás érdekében a markolat bevonata Softgrip lágyfogantyú. Mindez praktikus műanyag kofferben.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 3,6 V
 • Üresjárati fordulatszám: 210 1/perc
 • Maximális forgatónyomaték: 3,5 / 4,5 Nm
 • Fúrótokmány: Mágneses bit-tartó hatlapú befogással
 • Csavar átmérő: 5 mm
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 0.528

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Műanyag koffer 
  12 szabványos csavarozóbit 
  5-órás töltőkészülék

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz