Azonosító: 00583

Bosch PWS 1900 sarokcsiszoló (0.603.359.W03)

39.860 Ft
398
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Bosch PWS 1900 kétkezes sarokcsiszoló biztonságos és egyszerűen kezelhető. 

A darabolás, nagyolás, kefézés, csiszolás és polírozás az "Anti-Vibration" fogantyú által egyszerű. Általa munkavégzés biztonságos és könnyedebb, mivel 60%-kal kevesebb rezgést biztosít. 

A készülék Tricontrol-kapcsolóval ellátott, mely egy szabadalmaztatott többfunkciós kapcsoló a biztonságos munkavégzés érdekében. Forgatható hajtófejnek köszönhetően vágáskor és csiszoláskor optimális a kezelhetőség. A tengelyreteszelés egy rögzítőgomb megnyomásával egyszerűen végrehajtható. 

Balkezesek is kitűnően használhatják, mivel a kiegészítő fogantyú számára három rögzítőmenet lett kialakítva.
Így is ismerheti: flex sarokcsiszoló, gyorsdaraboló sarokcsiszoló. 
A Bosch sarokcsiszolókhoz ajánljuk a Karbosan vágó-csiszolókorongokat.

 


Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1900 W
  • Leadott teljesítmény: 1170 W
  • Üresjárati fordulatszám: 6.500 1/perc
  • Csiszolókorong átmérő: 230 mm
  • Súly (kg.): 6
  • Gép súlya (kg.): 4.47

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: Karima a hajlított csiszolótárcsákhoz (180 – 230 mm)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 

- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap) 

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz