Azonosító: 55662

Wahl pengeápoló olaj 118ml 3310-1102

2.490 Ft
db
Egységár: 21,17 Ft/liter

 

Wahl pengeápoló olaj 118ml 3310-1102

Pengeápoló olaj hajvágógépekhez, a vágókések karbantartásához és az élettartamuk növeléséhez, 118 ml-es kiszerelésben.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.2
Wahl

Wahl

A Wahl 1919-ben alakult az Egyesült Államokban, különböző hajvágó és borotválkozó eszközök tervezésére és gyártására specializálódott. Kínálatában megtalálhatóak hajvágó gépek, trimmelők, borotvák, hajszárítók és nem utolsó sorban állatszőr-nyíró gépek is. A vállalat híres a minőségi termékeiről és az innovatív technológiák alkalmazásáról. Az otthoni használatra szánt eszközeik mellett a Wahl professzionális fodrászati és szépségszalonok számára is kínál termékeket.

Miért a Wahl?

A precízen csiszolt pengék és a nagy teljesítményű motorok biztosítják a legjobb teljesítményt bármilyen hajtípus kezeléséhez, és könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá teszik a vágást.

A felhasznált nyersanyagok és alkatrészek kiváló minősége, valamint a saját gyárakban történő gyártás garantálja, hogy a Wahl termékek hosszú élettartamúak.

A fodrászokkal való több, mint 100 éves együttműködés segítette a céget, hogy termékeik szakértőivé váljanak, és ezt a szakértelmet tovább adhassák az otthoni felhasználóknak is, akik ezáltal otthonuk falai közt is élvezhetik az igazi Wahl örökséget.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz