Azonosító: 49325

UNITED klímatisztító spray 500 ml (8960086)

4.090 Ft
db

 

UNITED klímatisztító spray 500 ml (8960086)

Felhasználása/ feldolgozása / Gépjárművek, és épületek klímaberendezései esetén:

A por vagy pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket el kell távolítani, utána az elpárologtatóban szabadon hozzáférhető csatornába kell a habot fecskendezni és kb. 15 percig hatni, kell hagyni.

A doboz tartalma min. egy rendszer tisztítására elegendő. Szórás közben a dobozt tartsuk egyenesen. Szórás közben a klímaberendezést kapcsoljuk ki! Üzem-meleg motornál az ajtókat ki kell nyitni, az autót üresjáratban járni kell hagyni, amíg az aktív hab elpárolgott. Ajánlott a fűtésszabályzó gombot többször zárástól nyitásig mozgatni annak biztosítására, hogy a csatornák kiszáradjanak. A gépjárművet (helyiséget) mindig addig kell szellőztetni, amíg a klímatisztító hab teljesen el nem párolgott. Speciális felhasználási területe: különösen hosszabb állási idő (tél) után ajánlott. Nagyon jó baktériumölő hatása által a klímatisztító hab, nemcsak a kellemetlen illatokat szünteti meg, hanem tartósan megakadályozza a gombák és baktériumok újraképződését!

Figyelmeztetés:

Gépjárműveknél a pollenszűrő állapotát minimum évente egyszer ellenőrizzük le. A klímaberendezést az időjárási viszonyoktól függetlenül, havonta egyszer pár percre kapcsoljuk be.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5
United

United

A United márkát választva a purhaboktól kezdve a kéménytömítőkig és ragasztókig számos kiváló minőségű termék közül választhat, hogy otthonában vagy munkahelyén minden igényét kielégítsen a kisebb-nagyobb javítások alkalmával.

United elkötelezett a kiváló teljesítmény és tartósság mellett, így bízhat benne, hogy a termékek mindig megbízhatóak és hatékonyak. Fedezze fel a United termékeket, és tapasztalja meg az építőipari megoldások magas színvonalát!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz