Azonosító: 34444

Home műfenyő, deres hatású 150 cm (587226)

39.890 Ft
398
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
398
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Home műfenyő, deres hatású 150 cm (587226). Beltéri használatra tervezett. Különlegessége a 3D-s és 2D-s tűlevelek. 982 ág található rajta, zsanérral csatlakoztathatók. A fenyő fém talppal ellátott. 150 cm magas, legnagyobb átmérője 80 cm.

Méretek

  • Átmérő: 800 mm
  • Magasság: 1500 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 7.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home kiemelt szerepet játszik a hatékony otthoni fűtés terén, hiszen széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó különálló fűtőtestekről, oszlopventilátorokról, olajradiátorokról vagy bármilyen elektromos fűtőtestekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel, találja meg az otthonába legjobban illő terméket és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is! A Home egész évben gondoskodik a komfortérzetről, nyáron válassza a márka ventilátorait, léghűtőit, hogy kellemes klímát varázsoljon a hőségben is!


A Home márka emellett kiemelten széles termékskálával rendelkezik a háztartási kis- és nagygépek között is. A Home gofrikehelysütői segítségével bármikor könnyedén finom reggelit varázsolhat a gyerekek asztalára, akár egy rohanós hétköznap reggelen is. A Home eszpresszó kávéfőzőhöz a tökéletes ízélmény érdekében válassza a márka kávédarálóját, hogy a nap mindig egy frissen őrölt kávéval kezdődhessen. 
A Home szeletelőgépei és kenyérpirítói nemcsak praktikusak és kedvező árúak, hanem stílusos és modern megjelenésükkel a konyha díszeivé is válhatnak. Az otthoni étkezések előkészítését a Home termékei még egyszerűbbé teszik, hiszen az eszközök ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű használhatóságot biztosítanak a mindennapi munkavégzés során, hogy a sütés-főzéssel minél kevesebb időt kelljen eltölteni és több idő maradjon a hasznosabb dolgokra.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz