Azonosító: 06638

Párásító készlet (12818)

12.290 Ft
122
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
122
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Ez a párásító szett az Ön és családja nagy kedvence lehet, mert a meleg nyári napokon kellemes, hűsítő érzést biztosít. A vizet apró cseppekre porlasztja, ezáltal azonnal elpárolog és mivel ez hőelvonással jár, így 8-10 fokkal is csökkentheti környezete hőmérsékletét. Az emberek, tárgyak nem lesznek vizesek, mivel rendkívül gyors a vízcseppek elpárolgása.
A párásító szett működéséhez, mindössze egy nyomás alatti csap szükséges.

Gyorsan hozzákapcsolhatja napernyőkhöz, gerendákhoz és használhatja más kinti tevékenységekhez is, például virágok öntözésére vagy akár kisállatai hűtésére. Családi, baráti összejövetelek során, az Ön vendégei tetszését is biztosan elnyeri majd. További előnyös tulajdonságai, hogy kevés a vízfogyasztása, zajtalan és tetszés szerint bővítheti a rendszert.

A párásító szett tartalmaz egy 15 méteres tömlőt, egy kerti csap- és gyors csatlakozót szűrőrendszerrel, továbbá 8 darab réz-acél szórófejet műanyag csatlakozóval. A tömlő csíptethetős felrögzítéséhez segítségére lesz 8 db csipesz, valamint az erkélyekre, tornácokra történő felhelyezésre 8 db csavarozható horog.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.77

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz